Wykorzystanie metod chromatograficznych do rozpoznawania i różnicowania rożnych gatunków mięs.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie metod chromatograficznych do rozpoznawania i różnicowania rożnych gatunków mięs. [AUT.] A. STAREK-WÓJCICKA, A. SAGAN. Ogólnopol. Inf. Masar. 2020 nr 10 (302) s. 36-51, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2020 nr 10 (302), s. 36-51
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 października 2020 11:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 października 2020 11:13 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47343) wydawnictwo ciągłe #47343
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.