Wykorzystanie mikroorganizmów do ograniczania mikotoksyn w żywności i paszach.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie mikroorganizmów do ograniczania mikotoksyn w żywności i paszach. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA, MARCELINA OLSZAK, MONIKA WÓJCIK. W: VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg 168-169, tekst także w j. ang. Lublin, DM Sorus, 978-83-63768-62-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
VII Interdyscyplinarna Konferencja Naukowa Tygiel, „Interdyscyplinarność kluczem do rozwoju”, Abstrakty. Lublin 21-22 marca 2015 / red. Monika Olszówka, Kinga Kropiwiec, Kamil Maciąg, 168-169
Wydawca:
DM Sorus
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 listopada 2016 11:14 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:49 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-63768-62-1
BPP ID: (59, 39252) wydawnictwo zwarte #39252
PBN ID (hist.): 39252
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.