Wykorzystanie suchego lodu w chłodnictwie w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie suchego lodu w chłodnictwie w przemyśle mięsnym. [AUT.] DARIUSZ GÓRAL. Ogólnopol. Inf. Masar. 2007 luty s. 80-83, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2007 luty, s. 80-83
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 listopada 2008 09:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:16 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 20191) wydawnictwo ciągłe #20191
PBN ID (hist.): 20191
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.