Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykorzystanie testu cięcia do ogólnej charakterystyki liofilizowanych kremów i musów z brokułów.

Opis bibliograficzny

Wykorzystanie testu cięcia do ogólnej charakterystyki liofilizowanych kremów i musów z brokułów. [AUT.] MAREK DOMIN, FRANCISZEK KLUZA, PAULINA DERCZYK. Chłodnictwo (Warsz.) 2017 T. 52 Nr 1-2 s. 12-16, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/8.2017.1-2.1
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 września 2017 07:29
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:57

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42498) wydawnictwo ciągłe #42498

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się