Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wykrywanie bakterii wytwarzających laktony N-acylo-l-homoseryny (AHL) z wykorzystaniem szczepu biosensorowego Agrobacterium tumefaciens.

Opis bibliograficzny

Wykrywanie bakterii wytwarzających laktony N-acylo-l-homoseryny (AHL) z wykorzystaniem szczepu biosensorowego Agrobacterium tumefaciens. [AUT.] A. GRZEŚKOWIAK, K. WRZEŚNIEWSKA, J. KUTKOWSKA. W: Nauka i przemysł : lubelskie spotkania studenckie : praca zbiorowa Lublin 2025, Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie, s. 155-158, 978-83-227-9906-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka i przemysł : lubelskie spotkania studenckie : praca zbiorowa, s. 155-158
Wydawca:
Uniwersytet Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie
Rok: 2025
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 września 2025 13:26
Ostatnia aktualizacja:10 września 2025 13:51

Identyfikatory

ISBN: 978-83-227-9906-2
BPP ID: (59, 51227) wydawnictwo zwarte #51227

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się