Wyniki próby gotowania w zależności od odczynu wody różnych mięśni i czasu przechowywania mięsa.
Opis bibliograficzny
Wyniki próby gotowania w zależności od odczynu wody różnych mięśni i czasu przechowywania mięsa. [AUT.] ELŻBIETA PEŁCZYŃSKA, KRZYSZTOF LIBELT, ZYGMUNT NOWAKOWSKI. W: 10 Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych. Wrocław, 1996.09.19-21 S. 513. Wrocław, Elma, 1996, 83-906371-0-3.
Szczegóły publikacji
Źródło:
10 Kongres Polskiego Towarzystwa Nauk Weterynaryjnych. Wrocław, 1996.09.19-21, S. 513
Wydawca:
Elma, 1996
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 02:29 |
Identyfikatory
ISBN: 83-906371-0-3
BPP ID: (59, 471) wydawnictwo zwarte #471
PBN ID (hist.): 471
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.