Wyrób piekarniczy oraz sposób wytwarzania wyrobów piekarniczych.
Opis bibliograficzny
Wyrób piekarniczy oraz sposób wytwarzania wyrobów piekarniczych. [AUT.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ, TOMASZ ONISZCZUK, LESZEK MOŚCICKI, ANNA ONISZCZUK. W: Urząd Patentowy RP, Nr BUP 26/2015 (2015-12-21), Nr WUP 04/2018 (2018-04-30), Nr zgł. 408544, Nr prawa wył. 228730/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE Opis patentowy, Int.Cl. A21D 2/36 (2006.01) A21D 8/02 (2006.01).
Szczegóły publikacji
Źródło:
Urząd Patentowy RP, Nr BUP 26/2015 (2015-12-21), Nr WUP 04/2018 (2018-04-30), Nr zgł. 408544, Nr prawa wył. 228730/UNIWERSYTET PRZYRODNICZY W LUBLINIE, Opis patentowy, Int.Cl. A21D 2/36 (2006.01) A21D 8/02 (2006.01)
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Patent
Informacje dodatkowe
Patent: Numer zgłoszenia: 408544 Wydział: Wydział Inżynierii Produkcji Rodzaj prawa: wynalazek Data zgłoszenia: 13 czerwca 2014 Data decyzji: 21 listopada 2017 Numer prawa wyłącznego: 228730 Wdrożenie: nie | |
Rekord utworzony: | 19 lipca 2018 11:50 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 5 grudnia 2018 12:44 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://grab.uprp.pl/PrzedmiotyChronion…
Identyfikatory
BPP ID: (33, 31367) patent #31367
Metryki
30,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.