Wyroby ciastkarskie jako produkt turystyczny.
Opis bibliograficzny
Wyroby ciastkarskie jako produkt turystyczny. [AUT.] DARIUSZ ANDREJKO, EWA CZARNIECKA-SKUBINA, MARCIN FABISIAK, KAZIMIERZ ZAWIŚLAK. W: Wielowymiarowe aspekty turystyki kulturowej = Multidimensional aspects of tourist culture / pod red. nauk. Bogusława Sawickiego, Joanny Janickiej Lublin, Uniwersytet Przyrodniczy. Katedra Turystyki i Rekreacji, 2011, S. 175-190, Bibliogr, 83-923569-2-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wielowymiarowe aspekty turystyki kulturowej = Multidimensional aspects of tourist culture / pod red. nauk. Bogusława Sawickiego, Joanny Janickiej, S. 175-190
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy. Katedra Turystyki i Rekreacji, 2011
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 kwietnia 2012 12:06 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:01 |
Identyfikatory
ISBN: 83-923569-2-6
BPP ID: (59, 27709) wydawnictwo zwarte #27709
PBN ID (hist.): 27709
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.