Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności (High pressure treatment and its utilization in freezing and thawing of food)

Opis bibliograficzny

Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności (High pressure treatment and its utilization in freezing and thawing of food). [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN, DARIUSZ GÓRAL. Chłodnictwo (Warsz.) 2015 T. 50 Nr 4-5 42-49, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/8.2015.4-5.6
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 sierpnia 2015 09:16
Ostatnia aktualizacja:17 sierpnia 2021 13:35

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35540) wydawnictwo ciągłe #35540
PBN ID (hist.): 35540

Metryki

6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się