Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności (High pressure treatment and its utilization in freezing and thawing of food)
Opis bibliograficzny
Wysokociśnieniowa technologia obróbki i konserwacji oraz jej wykorzystanie w zamrażaniu i rozmrażaniu żywności (High pressure treatment and its utilization in freezing and thawing of food). [AUT.] KATARZYNA KOZŁOWICZ, FRANCISZEK KLUZA, MAREK DOMIN, DARIUSZ GÓRAL. Chłodnictwo (Warsz.) 2015 T. 50 Nr 4-5 42-49, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/8.2015.4-5.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2015 T. 50 Nr 4-5, 42-49
Rok: 2015
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 sierpnia 2015 09:16 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 sierpnia 2021 13:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
60e730a62467f01e93159dc2
DOI
10.15199/8.2015.4-5.6
Strona WWW
http://www.sigma-not.pl/zeszyt-4390-chl…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35540) wydawnictwo ciągłe #35540
PBN ID (hist.): 35540
Metryki
6,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.