Występowanie bakterii patogennych i wskaźników zanieczyszczenia fekalnego w mrożonych warzywach.
Opis bibliograficzny
Występowanie bakterii patogennych i wskaźników zanieczyszczenia fekalnego w mrożonych warzywach. [AUT.] MONIKA KORDOWSKA-WIATER, PIOTR JANAS, BOŻENA SOSNOWSKA, ADAM WAŚKO, ANNA NOWAK, BEATA KLUZA. W: Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku s. 146, XXXVII Sesja Naukowa Komitetu Nauk o Żywności PAN, Gdynia, 26-27 września 2006 r. Gdynia 2006, Wydawnictwo Akademii Morskiej, 83-7421-075.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Doskonalenie jakości żywności i żywienia w perspektywie potrzeb konsumenta XXI wieku, s. 146
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Morskiej
Rok: 2006
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 października 2008 14:43 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 23 maja 2018 11:20 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7421-075
BPP ID: (59, 19941) wydawnictwo zwarte #19941
PBN ID (hist.): 19941
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.