Występowanie drobnoustrojów rodzajów Salmonella i Listeria w mięsie ślimaków jadalnych (Occurrence of Salmonella spp. and Listeria spp. in snail meat)
Opis bibliograficzny
Występowanie drobnoustrojów rodzajów Salmonella i Listeria w mięsie ślimaków jadalnych (Occurrence of Salmonella spp. and Listeria spp. in snail meat). [AUT. KORESP.] WALDEMAR PASZKIEWICZ, [AUT.] KRZYSZTOF SZKUCIK, MONIKA ZIOMEK, MICHAŁ GONDEK, RENATA PYZ-ŁUKASIK. Med. Weter. 2018 Vol. 74 nr 2 s. 110-113, il., bibliogr., sum. DOI: 10.21521/mw.6074
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 2018 Vol. 74 nr 2, s. 110-113
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2018 10:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 czerwca 2021 11:39 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00654ad49b31cced981eb
DOI
10.21521/mw.6074
Strona WWW
http://medycynawet.edu.pl/index.php/arc…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 43089) wydawnictwo ciągłe #43089
Metryki
15,00
Punkty MNiSW/MEiN
0,280
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.