Wytrzymałość mechaniczna skórki jako wskaźnik jakości papryki po jej blanszowaniu i zamrażaniu.
Opis bibliograficzny
Wytrzymałość mechaniczna skórki jako wskaźnik jakości papryki po jej blanszowaniu i zamrażaniu. [AUT.] SABINA WOLAK, FRANCISZEK KLUZA. Chłodnictwo (Warsz.) 2002 R. 37 Nr 8 s. 54-56, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej 2002 R. 37 Nr 8, s. 54-56
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 10826) wydawnictwo ciągłe #10826
PBN ID (hist.): 10826
Metryki
0,50
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.