Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

Wytwarzanie kwasu mlekowego z surowców skrobiowych przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis.

Opis bibliograficzny

Wytwarzanie kwasu mlekowego z surowców skrobiowych przez amylolityczny szczep Lactococcus lactis. [AUT.] ADAM WAŚKO, ZDZISŁAW TARGOŃSKI, AGNIESZKA BŁOŃSKA. W: Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września s. 290. Lublin 2002, Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie, 83-917658-0-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nauka o żywności : osiągnięcia i perspektywy. XXXIII Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Lublin, 2002, 10-11 września, s. 290
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej w Lublinie
Rok: 2002
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Identyfikatory

ISBN: 83-917658-0-6
BPP ID: (59, 9576) wydawnictwo zwarte #9576
PBN ID (hist.): 9576

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:23 maja 2018 11:23

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się