Wzbogacanie jaj konsumpcyjnych w składniki bioaktywne (Enrichment of table eggs with bioactive component)
Opis bibliograficzny
Wzbogacanie jaj konsumpcyjnych w składniki bioaktywne (Enrichment of table eggs with bioactive component). [AUT. KORESP.] RENATA ZDUN, [AUT.] PAULINA WAC, PATRYCJA JÓŹWIAK, KACPER JANUS, KAMIL DRABIK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 4 / pod redakcją Marka Babicza Kingi Kropiwiec-Domańskiej Urszuli Szymanowskiej Lublin 2024, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 112-117, bibliogr, 978-83-7259-447-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2024
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 14 października 2024 13:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 marca 2025 12:15 |
Linki zewnętrzne
PBN
67d16cc0fdbe83617c7e9add
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-447-1
BPP ID: (59, 50499) wydawnictwo zwarte #50499
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.