Wzbogacanie żywności w jod.
Opis bibliograficzny
Wzbogacanie żywności w jod. [AUT.] ANNA KRZEPIŁKO, IWONA ZYCH-WĘŻYK. Aktual. Uniw. Przyr. Lub. 2014 R. 18 nr 1 (69) 25, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Aktualności Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie 2014 R. 18 nr 1 (69), 25
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://wydawnictwo.up.lublin.pl/aktualn…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 32809) wydawnictwo ciągłe #32809
PBN ID (hist.): 32809
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
| Rekord utworzony: | 5 czerwca 2014 13:52 |
|---|---|
| Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:22 |