Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Yielding and chemical composition of artichoke (Cynara scolymus L.) and cardoon (Cynara cardunculus L.) herb.

Opis bibliograficzny

Yielding and chemical composition of artichoke (Cynara scolymus L.) and cardoon (Cynara cardunculus L.) herb. [AUT.] ANDRZEJ SAŁATA. W: Spontaneous and induced variation for the genetic improvement of horticultural crops / Paweł Nowaczyk (ed.) Bydgoszcz, University Press University of Technology and Life Science, 2007, S. 315-319, il., bibliogr, 978-83-89334-13-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Spontaneous and induced variation for the genetic improvement of horticultural crops / Paweł Nowaczyk (ed.), S. 315-319, il., bibliogr.
Wydawca:
University Press University of Technology and Life Science, 2007.
Rok: 2007
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 sierpnia 2008 12:47
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:33

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89334-13-8
BPP ID: (59, 19405) wydawnictwo zwarte #19405
PBN ID (hist.): 19405

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się