Z wędzeniem lub bez. Żywność "Novel Food". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Z wędzeniem lub bez. Żywność "Novel Food". [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, RAFAŁ NADULSKI. Rzeźnik Pol. 2020 Nr 2 (247) s. 24-26, 28, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2020 Nr 2 (247), s. 24-26, 28
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 kwietnia 2020 11:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 27 kwietnia 2020 11:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 46759) wydawnictwo ciągłe #46759
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.