Zabieg fermentacji jako metoda poprawy strawności materiałów paszowych i efektywności żywienia świń.
Opis bibliograficzny
Zabieg fermentacji jako metoda poprawy strawności materiałów paszowych i efektywności żywienia świń. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. Hod. Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 5-6 (193) s.14-19, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 5-6 (193), s.14-19
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 lipca 2023 13:15 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 lipca 2023 13:15 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50754) wydawnictwo ciągłe #50754
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.