Zachowanie łańcucha chłodniczego w przetwórstwie mięsa.
Opis bibliograficzny
Zachowanie łańcucha chłodniczego w przetwórstwie mięsa. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Gosp. Mięs. 2021 Nr 6 s. 14-16, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Gospodarka Mięsna 2021 Nr 6, s. 14-16
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 6 lipca 2021 11:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6135419a2467f060b018d0bc
Strona WWW
https://www.sigma-not.pl/publikacja-132…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48466) wydawnictwo ciągłe #48466
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.