Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zafałszowania żywności i metody ich wykrywania.

Opis bibliograficzny

Zafałszowania żywności i metody ich wykrywania. [AUT.] ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. Referaty. XXXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Poznań, 2000, 14-15 września S. 171-178, il., bibliogr. Poznań, Drukarnia PRODRUK, 2000, 83-86707-96-8.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność w dobie ekspansji naukowej: potencjał, oczekiwania, perspektywy. Referaty. XXXI Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności. Poznań, 2000, 14-15 września, S. 171-178
Wydawca:
Drukarnia PRODRUK, 2000
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Polski Referat Zjazdowy
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:9 lipca 2007 00:32
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 02:51

Identyfikatory

ISBN: 83-86707-96-8
BPP ID: (59, 6893) wydawnictwo zwarte #6893
PBN ID (hist.): 6893

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się