Zagrożenia chemiczne w środowisku pracy kucharza (Chemical hazards in the work environment of a cook)
Opis bibliograficzny
Zagrożenia chemiczne w środowisku pracy kucharza (Chemical hazards in the work environment of a cook). [AUT.] GABRIELA KOSOWSKA, KATARZYNA KARPIŃSKA, SEBASTIAN JAGUSZEWSKI, BOŻENA NOWAKOWICZ-DĘBEK. W: III Międzynarodowe Sympozjum Studenckich Kół Naukowych. Streszczenia s. 123. Lublin 2022, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 listopada 2022 10:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 16 listopada 2022 10:59 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://up.lublin.pl/wp-content/uploads…
Identyfikatory
e-ISBN: 978-83-7259-358-0
BPP ID: (59, 48944) wydawnictwo zwarte #48944
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.