Zagrożenia spowodowane obecnością mikrobiologicznych zanieczyszczeń w żywności.
Opis bibliograficzny
Zagrożenia spowodowane obecnością mikrobiologicznych zanieczyszczeń w żywności. [AUT.] MAŁGORZATA KOSTECKA, MONIKA BOJANOWSKA. W: Toksyczne substancje chemiczne / pod red. Wojciecha Lipińskiego Radom, Instytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium", 2012, s. 65-74, il., bibliogr, 987-83-62805-68-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Toksyczne substancje chemiczne / pod red. Wojciecha Lipińskiego, s. 65-74
Wydawca:
Instytut Naukowo-Wydawniczy "Spatium", 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 marca 2013 12:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 8 stycznia 2019 09:51 |
Identyfikatory
ISBN: 987-83-62805-68-6
BPP ID: (59, 29845) wydawnictwo zwarte #29845
PBN ID (hist.): 29845
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.