Zagrożenia wynikające z nieodpowiedniego przechowywania produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Zagrożenia wynikające z nieodpowiedniego przechowywania produktów mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PIOTR ADAMCZUK, PAULA WRÓBLEWSKA, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 5 (178) s. 34-37, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 5 (178), s. 34-37
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 lipca 2015 07:58 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:23 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 35332) wydawnictwo ciągłe #35332
PBN ID (hist.): 35332
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.