Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zagrożenia wynikające z nieodpowiedniego przechowywania produktów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Zagrożenia wynikające z nieodpowiedniego przechowywania produktów mięsnych. [AUT.] WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK, PIOTR ADAMCZUK, PAULA WRÓBLEWSKA, PAWEŁ SOBCZAK. Rzeźnik Pol. 2014 Nr 5 (178) s. 34-37, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rzeźnik Polski 2014 Nr 5 (178), s. 34-37
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:2 lipca 2015 07:58
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 05:23

Identyfikatory

BPP ID: (46, 35332) wydawnictwo ciągłe #35332
PBN ID (hist.): 35332

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się