Zależność jakości frytek od składu chemicznego bulw ziemniaka w ekologicznym i integrowanym systemie uprawy.
Opis bibliograficzny
Zależność jakości frytek od składu chemicznego bulw ziemniaka w ekologicznym i integrowanym systemie uprawy. [AUT.] BARBARA SAWICKA, PIOTR BARABAŚ. Nauka Przyr. Tech. 2011 Vol. 5 Issue 1 s. 1-18, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Nauka Przyroda Technologie 2011 Vol. 5 Issue 1, s. 1-18
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 maja 2011 12:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:19 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.npt.up-poznan.net/volume5/is…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 25781) wydawnictwo ciągłe #25781
PBN ID (hist.): 25781
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.