Zależność tekstury i mikrostruktury albumin jaja kurzego od pH.
Opis bibliograficzny
Zależność tekstury i mikrostruktury albumin jaja kurzego od pH. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, WALDEMAR GUSTAW. Zesz. Nauk. Akad. Rol. im. H. Kołłątaja Krak., Technol. Żywn. 1999 z. 11 (Nr 360) s. 121-129, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie, Technologia Żywności. 1999 z. 11 (Nr 360), s. 121-129
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 31 października 2017 14:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 8052) wydawnictwo ciągłe #8052
PBN ID (hist.): 8052
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.