Założenie technologiczne i techniczne zakładu gastronomicznego typu "Fast-food". >&rft.epage=>&rft.language=pol.">
Opis bibliograficzny
Założenie technologiczne i techniczne zakładu gastronomicznego typu "Fast-food". [AUT.] BEATA ŚLASKA-GRZYWNA. Postępy Tech. Przetw. Spoż. 2000 T. 9 [nr] 2 (18) s. 13-15, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego 2000 T. 9 [nr] 2 (18), s. 13-15, il., bibliogr., streszcz., sum.
Rok: 2000
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:11 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 9953) wydawnictwo ciągłe #9953
PBN ID (hist.): 9953
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.