Zamienniki tłuszczu otrzymywane w procesie mikrokoagulacji koncentratów i izolatów białek serwatkowych.
Opis bibliograficzny
Zamienniki tłuszczu otrzymywane w procesie mikrokoagulacji koncentratów i izolatów białek serwatkowych. [AUT.] STANISŁAW MLEKO, BOHDAN ACHREMOWICZ. Przem. Spoż. 1994 T. 48 nr 6 s.166-167, sum.,bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 1994 T. 48 nr 6, s.166-167
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 maja 2019 13:21 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2019 11:34 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45344) wydawnictwo ciągłe #45344
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.