Zanieczyszczenie bakteryjne tuszek kurcząt rzeźnych w zależności od kolejności ubijanych sztuk.
Opis bibliograficzny
Zanieczyszczenie bakteryjne tuszek kurcząt rzeźnych w zależności od kolejności ubijanych sztuk. [AUT.] ZBIGNIEW BEŁKOT. W: XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r S. 21-22. [Warszawa], [b.w.], 2010.
Szczegóły publikacji
Źródło:
XXXIII Dni Przemysłu mięsnego p.t. "Aktualne regulacje prawne w odniesieniu do żywności ekologicznej, aromatów i dozwolonych substancji dodatkowych" oraz Sympozjum Naukowo-Techniczne p.t. "Postęp w Technologii Mięsa. Nauka - Praktyce". Warszawa, 13 maja 2010 r, S. 21-22
Wydawca:
[b.w.], 2010
Rok: 2010
Język: Polski
Charakter formalny: Poster
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 18 marca 2011 11:18 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 03:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 25386) wydawnictwo zwarte #25386
PBN ID (hist.): 25386
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.