Zarządzanie alergenami w gastronomii zgodnie nowymi wymaganiami Unii Europejskiej.
Opis bibliograficzny
Zarządzanie alergenami w gastronomii zgodnie nowymi wymaganiami Unii Europejskiej. [AUT.] JOLANTA KRÓL, MAGDALENA STOBIECKA, ANNA LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK. W: Zarządzanie jakością w perspektywie organizacyjno-społecznej / Pod red. nauk. Tadeusza Sikory Kraków 2017, Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, 403-415, il., bibliogr, 978-83-942362-7-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Wydawnictwo Naukowe PTTŻ
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.76 |
---|---|
Rekord utworzony: | 27 czerwca 2017 09:53 |
Ostatnia aktualizacja: | 26 listopada 2021 21:01 |
Linki zewnętrzne
PBN
61a13d312467f0352a3deddb
Identyfikatory
ISBN: 978-83-942362-7-4
BPP ID: (59, 42020) wydawnictwo zwarte #42020
PBN ID (hist.): 42020
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.