Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zasady i procedury właściwego doboru maszyn i urządzeń w zakładach mięsnych.

Opis bibliograficzny

Zasady i procedury właściwego doboru maszyn i urządzeń w zakładach mięsnych. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, KAMIL WILCZYŃSKI. Gosp. Mięs. 2017 R. 69 Nr 8 s. 28-36, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2017 R. 69 Nr 8, s. 28-36
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:13 grudnia 2017 13:36
Ostatnia aktualizacja:29 października 2019 11:44

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42966) wydawnictwo ciągłe #42966

Metryki

7,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się