Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zasady przygotowania sprzętu i bezpiecznego wykonywania zabiegów ochrony roślin.

Opis bibliograficzny

Zasady przygotowania sprzętu i bezpiecznego wykonywania zabiegów ochrony roślin. [AUT.] STANISŁAW PARAFINIUK, MAREK MILANOWSKI, MAREK KOPACKI. W: Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira, Ewa Stamirowska-Krzaczek Chełm 2018, Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie, s. 181-193, bibliogr.,sum, 978-83-948811-4-6.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Środowiskowe, ekonomiczne i jakościowe aspekty produkcji rolniczej / Redakcja: Anna Kocira , Ewa Stamirowska-Krzaczek, s. 181-193
Wydawca:
Instytut Nauk Rolniczych Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa W Chełmie
Rok: 2018
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.50
Rekord utworzony:7 stycznia 2019 14:21
Ostatnia aktualizacja:26 lutego 2021 10:26

Identyfikatory

ISBN: 978-83-948811-4-6
BPP ID: (59, 44661) wydawnictwo zwarte #44661

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się