Zasady sprawowania nadzoru weterynaryjnego nad produkcją, wprowadzaniem na rynek i przetwórstwem mięczaków.
Opis bibliograficzny
Zasady sprawowania nadzoru weterynaryjnego nad produkcją, wprowadzaniem na rynek i przetwórstwem mięczaków. [AUT.] MONIKA ZIOMEK, WALDEMAR PASZKIEWICZ, RENATA PYZ-ŁUKASIK, ŁUKASZ DROZD, MICHAŁ GONDEK, PRZEMYSŁAW KNYSZ, ZBIGNIEW BEŁKOT. W: Mięczaki : potencjalne zagrożenie dla zdrowia konsumenta / pod redakcją Krzysztofa S. Szkucika Lublin 2017, Lubelskie Towarzystwo Naukowe, s. 157-175, il., bibliogr, 978-83-62025-33-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Lubelskie Towarzystwo Naukowe
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 1.50 |
---|---|
Rekord utworzony: | 14 lipca 2017 09:13 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00663ad49b31cced98c94
Identyfikatory
ISBN: 978-83-62025-33-6
BPP ID: (59, 42144) wydawnictwo zwarte #42144
PBN ID (hist.): 42144
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.