Zastosowanie handlowych preparatów enzymatycznych w celu podwyższenia stężenia niskocząsteczkowych estrów kwasu ferulowego z sacharydami w piwie.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie handlowych preparatów enzymatycznych w celu podwyższenia stężenia niskocząsteczkowych estrów kwasu ferulowego z sacharydami w piwie. [AUT.] DOMINIK SZWAJGIER, ZDZISŁAW TARGOŃSKI. W: Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego Szczecin 2005, Wydaw. Akademii Rolniczej, s. 521-537, il., bibliogr., streszcz., sum, 83-7317-031-6.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego, s. 521-537
Wydawca:
Wydaw. Akademii Rolniczej
Rok: 2005
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 stycznia 2020 11:32 |
Identyfikatory
ISBN: 83-7317-031-6
BPP ID: (59, 15821) wydawnictwo zwarte #15821
PBN ID (hist.): 15821
Metryki
3,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.