Zastosowanie i działanie hydrokoloidów w żywności.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie i działanie hydrokoloidów w żywności. [AUT.] PAWEŁ SOBCZAK, WIOLETTA ŻUKIEWICZ-SOBCZAK. Por. Inf. Masar. 2011, listopad s. 52-56, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Poradnik. Informator Masarski 2011, listopad, s. 52-56
Rok: 2011
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 marca 2012 11:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 27479) wydawnictwo ciągłe #27479
PBN ID (hist.): 27479
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.