Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie kiełków wybranych roślin strączkowych jako nośników dla bakterii Lactobacillus rhamnosus GG - optymalizacja warunków otrzymywania synbiotyków.

Opis bibliograficzny

Zastosowanie kiełków wybranych roślin strączkowych jako nośników dla bakterii Lactobacillus rhamnosus GG - optymalizacja warunków otrzymywania synbiotyków. [AUT.] M. ŚWIECA, M. KORDOWSKA-WIATER, M. PYTKA, Ł. SĘCZYK, U. GAWLIK-DZIKI. W: Probiotyki w żywności : VIII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 26-28 kwietnia 2017 r s. 29. [b.m.] [2017], [b.w.].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Probiotyki w żywności : VIII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 26-28 kwietnia 2017 r, s. 29
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 stycznia 2018 12:04
Ostatnia aktualizacja:10 stycznia 2022 10:21

Identyfikatory

BPP ID: (59, 43051) wydawnictwo zwarte #43051

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się