Zastosowanie kiełków wybranych roślin strączkowych jako nośników dla bakterii Lactobacillus rhamnosus GG - optymalizacja warunków otrzymywania synbiotyków.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie kiełków wybranych roślin strączkowych jako nośników dla bakterii Lactobacillus rhamnosus GG - optymalizacja warunków otrzymywania synbiotyków. [AUT.] M. ŚWIECA, M. KORDOWSKA-WIATER, M. PYTKA, Ł. SĘCZYK, U. GAWLIK-DZIKI. W: Probiotyki w żywności : VIII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 26-28 kwietnia 2017 r s. 29. [b.m.] [2017], [b.w.].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Probiotyki w żywności : VIII Sympozjum Naukowe, Ośrodek SGWW - Marymont, Kiry k/Zakopanego, 26-28 kwietnia 2017 r, s. 29
Wydawca:
[b.w.]
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 stycznia 2018 12:04 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 10 stycznia 2022 10:21 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 43051) wydawnictwo zwarte #43051
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.