Zastosowanie kwasów owocowych w przemyśle kosmetycznym (The use of fruit acids in the cosmetics industry)
Opis bibliograficzny
Zastosowanie kwasów owocowych w przemyśle kosmetycznym (The use of fruit acids in the cosmetics industry). [AUT.] ELIZA WARGALA, ALEKSANDRA CHRZANOWSKA, IZABELA KOT. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Tom 3 pod redakcją / Marka Babicza, Kingi Kropiwiec-Domańskiej, Urszuli Szymanowskiej Lublin 2023, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 152-159, il., bibliogr, 978-83-7259-403-7.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 października 2023 11:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 11 marca 2025 14:25 |
Linki zewnętrzne
PBN
652e4dfc409707139669e1b5
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-403-7
BPP ID: (59, 49666) wydawnictwo zwarte #49666
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.