Zastosowanie metody Six Sigma jako narzędzia zarządzania jakością w optymalizacji procesów produkcyjnych (Using the Six Sigma method as a quality management instrument in optimizing production processes)
Opis bibliograficzny
Zastosowanie metody Six Sigma jako narzędzia zarządzania jakością w optymalizacji procesów produkcyjnych (Using the Six Sigma method as a quality management instrument in optimizing production processes). [AUT.] ANNA KOZARSKA, [AUT. KORESP.] EMILIA OSMÓLSKA, [AUT.] WIKTORIA STOMA, ŁUKASZ WÓJCIK. W: Wybrane zagadnienia z zakresu produkcji surowców, żywności i kosmetyków. Pod redakcją Marka Babicza i Kingi Kropiwiec-Domańskiej. Tom 5 Lublin 2025, Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie, s. 50-59, il., bibliogr., sum, 978-83-7259-488-4.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie
Rok: 2025
Język: Angielski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Open Access
Tryb dostępu: witryna wydawcy Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 października 2025 07:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 października 2025 10:55 |
Linki zewnętrzne
PBN
68e4d563fdbe830fcb908702
Identyfikatory
ISBN: 978-83-7259-488-4
BPP ID: (59, 51340) wydawnictwo zwarte #51340
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.