Zastosowanie spektroskopii Ramana do analizy owocników jadalnych grzybów wyższych.
Opis bibliograficzny
Zastosowanie spektroskopii Ramana do analizy owocników jadalnych grzybów wyższych. [AUT.] WOJCIECH RADZKI. W: Doskonalenie jakości żywności z owoców, warzyw i grzybów : V Ogólnopolska Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Kraków, 17-18 maja 2012 S. 55. Kraków, Wydaw. Oddziału Małopolskiego PTTŻ, 2012, 978-83-932389-4-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Doskonalenie jakości żywności z owoców, warzyw i grzybów : V Ogólnopolska Konferencja Technologów Przetwórstwa Owoców i Warzyw, Kraków, 17-18 maja 2012, S. 55
Wydawca:
Wydaw. Oddziału Małopolskiego PTTŻ, 2012
Rok: 2012
Język: Polski
Charakter formalny: Poster - streszczenie
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 marca 2013 09:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:09 |
Identyfikatory
ISBN: 978-83-932389-4-1
BPP ID: (59, 29954) wydawnictwo zwarte #29954
PBN ID (hist.): 29954
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.