Zastosowanie ziół i przypraw w technologii mięsa (Application of spice and herbs in meat technology)
Opis bibliograficzny
Zastosowanie ziół i przypraw w technologii mięsa (Application of spice and herbs in meat technology). [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 14-20, il., bibliogr, 978-83-66139-99-2.
Szczegóły publikacji
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna
Informacje dodatkowe
Liczba arkuszy wydawniczych: | 0.51 |
---|---|
Rekord utworzony: | 16 maja 2019 11:20 |
Ostatnia aktualizacja: | 17 grudnia 2021 02:36 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00632ad49b31cced96a91
Identyfikatory
ISBN: 978-83-66139-99-2
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 45226) wydawnictwo zwarte #45226
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.