Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zastosowanie ziół i przypraw w technologii mięsa (Application of spice and herbs in meat technology)

Opis bibliograficzny

Zastosowanie ziół i przypraw w technologii mięsa (Application of spice and herbs in meat technology). [AUT.] KAROLINA FERYSIUK, KAROLINA WÓJCIAK. W: Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak Poznań 2019, Młodzi Naukowcy, s. 14-20, il., bibliogr, 978-83-66139-99-2.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Żywność i żywienie / Redakcja naukowa Marcin Baran, Jędrzej Nyćkowiak, s. 14-20
Wydawca:
Młodzi Naukowcy
Rok: 2019
Język: Polski
Charakter formalny: Rozdział książki
Typ MNiSW/MEiN: praca monograficzna

Informacje dodatkowe

Liczba arkuszy wydawniczych:0.51
Rekord utworzony:16 maja 2019 11:20
Ostatnia aktualizacja:17 grudnia 2021 02:36

Identyfikatory

ISBN: 978-83-66139-99-2
e-ISBN: 978-83-66392-00-7
BPP ID: (59, 45226) wydawnictwo zwarte #45226

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się