Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość azotanów (V) i (III) oraz metali ciężkich w wybranych warzywach korzeniowych w zależności od czasu przechowywania. Część I.

Opis bibliograficzny

Zawartość azotanów (V) i (III) oraz metali ciężkich w wybranych warzywach korzeniowych w zależności od czasu przechowywania. Część I. [AUT.] ELŻBIETA RUSINEK, ANNA CZECH. Bromatol. Chem. Toksykol. 2007 T. 40 Nr 1 s. 15-21, bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2007 T. 40 Nr 1, s. 15-21
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:22 lipca 2008 12:47
Ostatnia aktualizacja:18 listopada 2017 09:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 18935) wydawnictwo ciągłe #18935
PBN ID (hist.): 18935

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się