Zawartość azotanów(III) i (V) w wybranych warzywach w rejonie lubelskim w latach 2001-2006.
Opis bibliograficzny
Zawartość azotanów(III) i (V) w wybranych warzywach w rejonie lubelskim w latach 2001-2006. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, MACIEJ NASTAJ. Bromatol. Chem. Toksykol. 2007 T. 40 Nr 4 s. 345-349, il., bibliogr., streszcz., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2007 T. 40 Nr 4, s. 345-349
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 3 października 2017 13:36 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 18 listopada 2017 09:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 42524) wydawnictwo ciągłe #42524
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.