Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość azotanów(III) i (V) w wybranych warzywach w rejonie lubelskim w latach 2001-2006.

Opis bibliograficzny

Zawartość azotanów(III) i (V) w wybranych warzywach w rejonie lubelskim w latach 2001-2006. [AUT.] PAWEŁ GLIBOWSKI, MACIEJ NASTAJ. Bromatol. Chem. Toksykol. 2007 T. 40 Nr 4 s. 345-349, il., bibliogr., streszcz., sum.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 2007 T. 40 Nr 4, s. 345-349
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:3 października 2017 13:36
Ostatnia aktualizacja:18 listopada 2017 09:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 42524) wydawnictwo ciągłe #42524

Metryki

4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się