Zawartość barwników karotenoidowych w owocach papryki ostrej poddane łącznemu działaniu etefonu i Ca++.
Opis bibliograficzny
Zawartość barwników karotenoidowych w owocach papryki ostrej poddane łącznemu działaniu etefonu i Ca++. [AUT.] IRENA PERUCKA. W: Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca : Streszczenia s. 15-16, Organizator: Komitet Technologii i Chemii Żywności PAN; Akademia Rolnicza w Szczecinie - Kierunek Technologia Żywności i Żywienia Człowieka; Polskie Towarzystwo Technologii Żywności Oddział Szczeciński, [Wydaw. Akademii Rolniczej].
Szczegóły publikacji
Źródło:
Postępy w technologii, przechowalnictwie i ocenie jakości żywności. 27 Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Żywności PAN. Szczecin, 1996. 27-28 czerwca : Streszczenia, s. 15-16.
Wydawca:
[Wydaw. Akademii Rolniczej]
Rok: 1996
Język: Polski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji krajowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 kwietnia 2018 12:53 |
Identyfikatory
BPP ID: (59, 1918) wydawnictwo zwarte #1918
PBN ID (hist.): 1918
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.