Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość białek serwatkowych w mleku krów trzech ras użytkowanych w Polsce.

Opis bibliograficzny

Zawartość białek serwatkowych w mleku krów trzech ras użytkowanych w Polsce. [AUT.] JOLANTA KRÓL, ANNA LITWIŃCZUK, ZYGMUNT LITWIŃCZUK, ANETA BRODZIAK. W: Nadzieje i możliwości wykorzystania genetyki molekularnej w doskonaleniu zwierząt : LXXII Zjazd Naukowy PTZ - Warszawa, 11–14 września 2007 r, s. [nlb].
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Nadzieje i możliwości wykorzystania genetyki molekularnej w doskonaleniu zwierząt : LXXII Zjazd Naukowy PTZ - Warszawa, 11–14 września 2007 r,
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:7 maja 2010 14:20
Ostatnia aktualizacja:4 lutego 2022 08:54

Identyfikatory

BPP ID: (59, 23556) wydawnictwo zwarte #23556
PBN ID (hist.): 23556

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się