Zawartość białka ogółem i właściwego w bulwach dwu odmian ziemniaka w zależności od metod odchwaszczania.
Opis bibliograficzny
Zawartość białka ogółem i właściwego w bulwach dwu odmian ziemniaka w zależności od metod odchwaszczania. [AUT.] PIOTR BARBAŚ, BARBARA SAWICKA. Fragm. Agron. 2017 Vol. 34 Nr 1 s. 7-18, il., bibliogr., streszcz. sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fragmenta Agronomica 2017 Vol. 34 Nr 1, s. 7-18
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 12 kwietnia 2017 08:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 14 czerwca 2021 13:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
5ec00608ad49b31cced94de8
Strona WWW
http://www.up.poznan.pl/pta/pdf/2017/FA…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 41400) wydawnictwo ciągłe #41400
PBN ID (hist.): 41400
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.