Zawartość cholesterolu oraz skład kwasów tłuszczowych w polędwicy i słoninie tuczników żywionych z dodatkiem ekstraktu z inuliny lub surowców inulinodajnych oraz probiotyku.
Opis bibliograficzny
Zawartość cholesterolu oraz skład kwasów tłuszczowych w polędwicy i słoninie tuczników żywionych z dodatkiem ekstraktu z inuliny lub surowców inulinodajnych oraz probiotyku. [AUT.] RENATA KLEBANIUK, STANISŁAW PECKA, KAMILA STACHYRA, EUGENIUSZ R. GRELA. W: Ekstrakty inuliny jako prebiotyczne dodatki paszowe dla zwierząt monogastrycznych. Monografie i streszczenia prac pod red. Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała. Jabłonna-Lublin-Radom, 26.06.2014 S. 49-51, bibliogr. [Radom], Oddział Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu, [2014], 978-8363411-25-1.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ekstrakty inuliny jako prebiotyczne dodatki paszowe dla zwierząt monogastrycznych. Monografie i streszczenia prac pod red. Eugeniusza R. Greli i Jacka Skomiała. Jabłonna-Lublin-Radom, 26.06.2014, S. 49-51
Wydawca:
Oddział Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Radomiu, [2014]
Rok: 2014
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 13 czerwca 2015 10:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 04:31 |
Identyfikatory
ISBN: 978-8363411-25-1
BPP ID: (59, 35160) wydawnictwo zwarte #35160
PBN ID (hist.): 35160
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.