Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość cholesterolu w jajach - jak to jest naprawdę?.

Opis bibliograficzny

Zawartość cholesterolu w jajach - jak to jest naprawdę?. [AUT.] KAMIL DRABIK, RENATA ZDUN, SZYMON GRZEJSZCZAK, KAROLINA WENGERSKA. Hod. Drobiu 2024 nr 12 s. 42-47, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hodowca Drobiu 2024 nr 12, s. 42-47
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Open Access

Tryb dostępu: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 stycznia 2025 12:41
Ostatnia aktualizacja:21 stycznia 2025 12:41

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52344) wydawnictwo ciągłe #52344

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się