Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość flawonoidów i aktywność antyoksydacyjna korzeni kminku zwyczajnego (Carum carvi L.).

Opis bibliograficzny

Zawartość flawonoidów i aktywność antyoksydacyjna korzeni kminku zwyczajnego (Carum carvi L.). [AUT.] AGNIESZKA NAJDA, JAN DYDUCH, NORBERT BRZOZOWSKI. W: Postęp w technologii uprawy warzyw korzeniowych s. 56-57, Ogólnopolska Naukowa Konferencja Warzywnicza, Skierniewice, 15 listopada 2007 r. Skierniewice, Instytut Warzywnictwa, 2007, 978-83-89800-14-5.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Postęp w technologii uprawy warzyw korzeniowych, s. 56-57
Wydawca:
Instytut Warzywnictwa, 2007
Rok: 2007
Język: Polski
Charakter formalny: Polskie streszczenie zjazdowe
Typ MNiSW/MEiN: inne

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:12 listopada 2008 13:57
Ostatnia aktualizacja:12 września 2017 03:35

Identyfikatory

ISBN: 978-83-89800-14-5
BPP ID: (59, 20119) wydawnictwo zwarte #20119
PBN ID (hist.): 20119

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się