Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Zawartość flawonoidów w zielu majeranku (Origanum majorana L.) w zależności od warunków uprawy (Flavonoid content in marjoram herb (Origanum majorana L.) based on cultivation conditions)

Opis bibliograficzny

Zawartość flawonoidów w zielu majeranku (Origanum majorana L.) w zależności od warunków uprawy (Flavonoid content in marjoram herb (Origanum majorana L.) based on cultivation conditions). [AUT.] GABRIELA TOMULIK, MAGDALENA KOWALSKA, MAGDALENA WALASEK-JANUSZ, RAFAŁ PAPLIŃSKI. J. Life Med. Sci. 2024 Vol.1(37) s. 3-9, il., bibliogr., summ.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2024
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 października 2024 12:13
Ostatnia aktualizacja:21 listopada 2024 15:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 52039) wydawnictwo ciągłe #52039

Metryki

5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się