Zawartość garbników oraz kwasu szczawiowego w wybranych owocach leśnych w zależności od miejsca pozyskania.
Opis bibliograficzny
Zawartość garbników oraz kwasu szczawiowego w wybranych owocach leśnych w zależności od miejsca pozyskania. [AUT.] IWONA SEMBRATOWICZ, KATARZYNA OGNIK, ELŻBIETA RUSINEK, JERZY TRUCHLIŃSKI. Rocz. Państw. Zakł. Hig. 2008 R. 59 nr 1 s. 41-46, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny 2008 R. 59 nr 1, s. 41-46
Rok: 2008
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 25 czerwca 2010 14:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:18 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
http://www.pzh.gov.pl/page/?id=1174
Identyfikatory
BPP ID: (46, 23869) wydawnictwo ciągłe #23869
PBN ID (hist.): 23869
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.