Zawartość karotenoidów i chlorofili w koncentratach białkowych otrzymanych z różnych roślin.
Opis bibliograficzny
Zawartość karotenoidów i chlorofili w koncentratach białkowych otrzymanych z różnych roślin. [AUT.] MARIA BUBICZ, BARBARA BARANIAK, IRENA PERUCKA. Bromatol. Chem. Toksykol. 1994 T. 27 Nr 1 s.63-66, il., bibliogr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna 1994 T. 27 Nr 1, s.63-66
Rok: 1994
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 maja 2019 13:35 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 7 maja 2019 13:35 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 45338) wydawnictwo ciągłe #45338
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.